Om os

Magasinetboligforbedring.dk er stedet, hvor fagfolk og boligejere finder hinanden. Måske skal du i gang med at renovere eller bygge til eller om – eller måske drømmer du om at bygge et helt nyt hus. Det kan også være, du bare mangler inspiration til dit næste boligprojekt.

Her på siden finder du blandt andet en lang række artikler om de mange økonomiske, energimæssige og komfortmæssige fordele, der er ved at renovere sit hus i dag. Artiklerne giver dig tips og tricks til alt fra tagrensning, tagpap og træfældning til vinduer, ventilation og varmepumper. I de fleste kommuner har vi desuden allieret os med det lokale forsyningsselskab eller kommunen selv, og det giver dig mulighed for at holde dig opdateret på, hvad der er aktuelt i dit lokalområde netop nu.

Vi har også gjort det nemt for dig at finde en lokal fagmand, der kan hjælpe dig sikkert i mål med dit boligprojekt. Under `Find håndværker´ kan du få et overblik over fagfolk i din kommune og finde den, der matcher netop dit behov.

Du kan også klikke på `Få et tilbud´ i menuen og udfylde kontaktinformationerne samt beskrive dit projekt. Så hjælper vi dig med at finde en fagmand, der kan løfte den opgave, du ønsker løst.

Rigtig god fornøjelse.

Kontakt os

Privatlivspolitik