Tættere på naturen med vildmarksbad og udendørs sauna - magasinetboligforbedring.dk

Tættere på naturen med vildmarksbad og udendørs sauna

0

Spa og Sauna bringer dig helt tæt på naturen, når du har brug for at trække stikket og slappe af. Med dit helt eget private vildmarksbad eller udendørssauna får du rekreative rammer, hvor både natur, krop og sjæl går op i en højere enhed, og du kan vende tilbage til hverdagens pligter og opgaver med fornyet energi og overskud.

Vildmarksspa under åben himmel

Et vildmarksbad er dit helt eget private udendørs spa, som du kan installere nær dit hjem eller måske på din sommerhusgrund. Idéen om vildmarksbade opstod i Alaska, hvor man hurtigt fik øjnene op for den rekreative værdi i at sidde i en primitiv trætønde, omgivet af varmt vand og nyde naturen under åben himmel.

Vandets svage klukken og duften af det varme træ  

Her i det kolde Norden har vi hurtigt taget den unikke naturoplevelse til os, og hos Spa og Sauna har vi et bredt udvalg af finske vildmarksbade i forskellige størrelser, som passer til lige netop dit behov og den plads, du har til rådighed i din have eller på din sommerhusgrund.

Vælger du et vildmarksbad med brændeovn, er du sikret afslappende og unikke naturoplevelser hele året rundt. Det er en helt speciel oplevelse at sænke sig ned i det lune vand, mens frosten bider, og sneen ligger som en glitrende dyne omkring dit lune helle. Duften af det varme træ og vandets svage klukken forplanter sig i hele kroppen som en afstressende og behagelig summen, og du oplever et helt enestående øjeblik af total velvære.

Finsk sauna i din danske have

Om end den danske natur næppe byder på samme mængde sne og bjerge, så kan du stadig sikre dig en finsk saunaoplevelse. Ud over den komplette velvære ved et saunaophold, så giver naturen og den friske luft dig fornyet energi – særligt i vinterhalvåret.

Sauna styrker både krop og sjæl

Ud over den rekreative værdi i en udendørssauna, så er det også rigtig godt for kroppen. Sauna styrker både dit blodomløb og hjerte. Et studie fra Finland har vist, at saunaglade mænd er mindre tilbøjelige til at få hjertesygdomme. Samtidigt bliver du mere fleksibel i varmen, hvilket afhjælper både ømme muskler og led.

Spa og Sauna har forskellige udendørssaunaer, som passer til lige netop dig og din stil. Om du er til finsk tøndesauna eller saunahytte, så har vi bredt udvalg i størrelser og typer.

Finsk kvalitet – 25 års garanti

Hos os får du altid den bedste kvalitet til den bedste pris. Alle vores produkter er lavet af det finske ThermoWood-træ, som har en særlig kvalitet, som er tilpasset det nordiske klima. Derfor giver vi altid 25 års garanti, når du handler hos os. Kvaliteten og holdbarheden af vores produkter betyder, at du kan bruge dem hele året rundt, uanset om det er varmt eller koldt udenfor.

Alle produkter fra Spa og Sauna leveres samlet, så det er klar til at blive taget i brug med det samme.

Læs mere hos Spa & Sauna om udendørs sauna og vildmarksbade her.

Del.

Om forfatteren

Efterlad en kommentar