Er køkkenet også det vigtigste rum i dit hus, hold det opdateret.

Opdatér det vigtigste rum i huset

0

Køkkenet er et af de rum, hvor vi opholder os allermest. Hvorfor køkkenet af mange betragtes som husets hjerte. Uanset hvordan du bruger dit køkken, så er det et vigtigt rum, og derfor skal du også tænke dine behov godt igennem, inden du renoverer eller investerer i et nyt køkken.

Afklaring og rådgivning

Før du går i gang med at lede efter køkkentyper og kigge på designs, skal du have afklaret dine eller din families egne behov.

  • Hvor mange mennesker bruger køkkenet til hverdag?
  • Laver du mad alene eller sammen med andre? Har du brug for meget opbevaring? Laver du ofte mad til mange?
  • Skal køkkenet også bruges som opholdsrum eller arbejdsplads?

Når du går i gang med at planlægge din renovering eller opdatering af køkkenet, kan du med fordel indhente tilbud. Du kan gøre det fra både fra køkkenfirmaer og håndværkere for at sammenligne deres tilbud. Gode rådgivere kan vejlede dig sikkert igennem processen i forhold til dine ønsker, behov og budget.

Professionelle sparer dig for meget

Det, der umiddelbart ligner en besparelse i forhold til at sætte sit køkken op selv, kan hurtigt blive dyrt, hvis du ikke selv er professionel håndværker. Tænk over, hvad din egen arbejdstid er værd, og hvad det kan komme til at betyde, hvis du laver fejltagelser, som du måske ikke selv er i stand til at udbedre. Overvej derfor grundigt, om det i virkeligheden ikke er den mest økonomiske og fornuftige løsning at få fagfolk til at gøre arbejdet for dig.

Færdiggørelse og aflevering

Når køkkenet er færdigt, gennemgår I sammen de aftaler, I lavede forud for begyndelsen af arbejdet. Gennemgå alle detaljer, og sørg for, at alt rent faktisk er helt færdigt. Hvis der skal laves meget, udfylder I sammen en mangelliste og laver faste aftaler og tidsrammer for, hvornår arbejdet skal være udbedret. Når arbejdet formelt set overleveres til dig, overgår ansvaret også til dig. Det er afgørende i forhold til dine rettigheder. Hvis du fx har taget køkkenet i brug, før det var færdigt, bliver det sværere for dig at klage over fejl og mangler. Betal kun for arbejde, hvor kvaliteten er blevet kontrolleret, og I er enige om, at alt er, som det skal være.

Tip: Mange køkkenfirmaer kan også hjælpe dig med badeværelset eller med nye garderobeskabe.

Del.

Om forfatteren

Efterlad en kommentar