Afskaf Oliefyret & Fremtidens Feriehus - magasinetboligforbedring.dk

Afskaf Oliefyret & Fremtidens Feriehus

Oliefyr er fortid!

– sløjf dit oliefyr nu.

I samarbejde med Energitjenesten, udkommer det spritnye magasin, som sætter fokus på udskiftningen af oliefyret i Danmark. Der er godt 140.000 oliefyrsejere, hvilket regeringen vil have gjort op med inden 2030, hvorfor vi vil hjælpe med at rådgive om alternativerne.

Allerede i 2013 blev det forbudt at installere oliefyr i nye huse, og i juli 2016 blev det så forbudt at erstatte et gammel oliefyr med et nyt, såfremt alternativerne fjernvarme eller naturgas er at finde i området.

Vi hjælper gerne med professionel hjælp eller råd til din udskiftning, hvor vi tilbyder at udarbejde op til 3 tilbud på din alternative energiløsning, i samarbejde med lokale erhvervsdrivende fra dit område. 

Fremtidens Feriehus

– kan bruges året rundt

Ferie, ferie, ferie! Slap nu af, du har fri… Men det er svært at synge en glad melodi, når tænderne klaprer af kulde, eller munden rimpes sammen ved synet af en skyhøj elregning. Desværre er det ofte vilkårene, hvis man besøger et af Danmarks godt 200.000 feriehuse uden for højsæsonen. Langt størstedelen af dem byder på dårligt indeklima og dyr elvarme i stedet for den komfort, som de fleste af os gerne vil have i ferien.

I magasinet Fremtidens Feriehus får du gode råd og inspiration til at spare på energien og skrue op for velværen i feriehuset. Et velrenoveret feriehus kan bruges året rundt, så både du selv og eventuelle lejere får mere glæde af det.

Mangler du professionel hjælp til dit renoveringsprojekt? I Fremtidens Feriehus finder du lokale håndværkere og erhvervsdrivende, der kan få dig sikkert i mål.

Fremtidens Feriehus Gribskov og Helsingør Magasin

Fremtidens Feriehus Kalundborg og Slagelse